Söndag för själen

 

Söndag för Själen!

Lördagen (obs dagen!) den 13 oktober kl. 11.00-14.00 samlas vi kring temat Ljud & Vibrationer.

Följ med på en Klangmeditation med Marina Wetz och hennes Singing Bowls! Det är underbart avslappnande och lätt att få kontakt med sitt inre. ”Klangskålarnas ljudvibrationer verkar vitaliserande, lugnande och balanserande och går djupt in i själen. Djup avslappning är nyckeln till kroppens självläkande krafter och skapar energi för kreativitet och livsglädje”.

Det blir även Mantrasång och Mantrameditation.
”Jag andas, jag skapar toner och helande vibrationer och blir på något sätt ett med dem. När jag sjunger mantran och repeterar orden om och om igen släpps krav på prestation och sången blir till en välljudande och välgörande meditation. Jag blir lugn och glad och känner mig tillfreds både med mig själv och dem omkring mig”.

Varmt Välkomna!

Pris:  500 kr       Max:  12 deltagare
Anmälanl:  www.helalivet.net

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.